Followers

Monday, February 10, 2014

Setelah 7 tahun, kini...


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Alhamdulillah, hari ni dah masuk 10.02.2014.
Setelah 7 tahun, kini, genap sudah usia sukasukisakan 7 tahun.
Wah Alhamdulillah, dah boleh masuk darjah satu..hehehe
Nak anta skolah mana ek? 

Teringat 7 tahun lepas.. Auch, memori betol, masa tu tingkatan 5 kalau tak silap.
*Time tergedik-gedik ngan hafiz hamidun lagi*
Dulu, asalnya buat blog ni sebab dah jadi trend.
* takde makne trend*
Dalam kelas masa form 5 dulu, brapa orang je yang ada blog. Yang saya ingat, Cik Siput, Masokis, Jierah, Aaahh..opkos tak ingat dah..

 Dulu cita-cita nak buat laman web untuk alumni kelas 5SH, memang dah separuh jalan dah siap. Lepas masuk PLKN, dah lupa dah macam mana nak buat laman tu. Memang dah hampir-hampir siap la laman tuh. Konon siap dengan biodata, gambar bagai. Background plak buh Prince Of Tennis... Hahaha.. siyes macam kanak-kanak. Tapi, tulah, macam yang saya taip tadi, SEPARUH JALAN.. :(

Walaupun sedikit frust sebab tahun lepas tak sampai target tulis entry, harap-harap tahun ni, tuan ang ni rajin la ek menulis entry.. Doa-doakan tuan ang ni sihat dan rajin tau..haha.. Takpe…takpe, target sebulan sekurang-kurangnya 6 entry..kehkehkeh.. Eleh, bukan ada orang nak bace pun. Ekeyh, sibuk je, biar la tak da orang baca , asal aku puas hati. Ekeyh, emo pulak ko ni. Rilek arr. Mende entah. Haha, tu lah pasal.. Aku pon tak tau kenapa aku tiba-tiba emo sikit..Hehe, jangan marah haa! Dah-dah, jangan gaduh-gaduh..

Meh la nak nyanyi sikit untuk awok, sayam weh.

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday SukaSukiSakan..
Happy Birthday to you...

Auuuchh, sepiking weih.. :P

Wallahua'lam..