Followers

Saturday, January 14, 2012

Hari yang tacim


Dulu, bila kamu susah, saya tolong kamu. bila kamu susah tido, saya teman kamu. Bila kamu luahkan perasaan kamu, saya terima kamu. Bila kamu buat keputusan, saya faham kamu. bila kamu gembira dapat result,kamu bg tau saya. Bila kamu dapat masuk U, kamu kongsi dengan saya.

tapi...

Bila kamu dah sampai U, kamu mula lupakan saya. Bila kamu dah berjaya masa kat U, kamu langsung xcontact saya. Bila saya msg, kamu langssung xbalas. Bila saya tulis kat wall, juz dapat'LIKE' je.


mungkin kamu dah xsudi dah nak kwan ngan saya.. kenape xbuang terus dari friend list? owh..mungkin nnt lepas kamu dah tau saye dah xde, senang kamu nak meratap kat wall saye eh?=__=!

mekasih sebab penah jadi sahabat baek saya satu ketika dulu...

-luahan hati seorang sahabat yang terluka.. T__T


Wednesday, January 4, 2012

Bingkisan Rindu

Antara kita tiada rahsia
Susah dan senang tetap bersama
Terpatri namamu kau takkan ku lupa

Sudah bertahun lama
Kita tidak lagi bersua
Hanya tinggal kenangan
yang tak mungkin kita lupa

Kirimkan khabar selalu
Seiringan hembusan bayu
Sekadar pengubat rasa rindu di kalbu

Pantas masa berlalu
Meninggalkan kita semua
Tanpa di sedari, bertambahlah usia kita

Potret lama masih ku simpan
Kubingkaikan kenangan
Hingga terkadangku tersenyum sendirian

Oh.. perjalanan kita masih jauh
Jalanan berliku bakal kita tempuh
Imbaslah kenangan semalam
Jadi azimat penguat semangat
Menempuh masa hadapan
Harapanku kau kan bahagia selalu...

Padaku engkau penghibur duka
Pengubat hati resah kecewa
Di kala malamku kau bawa cahaya

Antara kita tiada rahsia
Susah dan senang tetap bersama
Terpatri namamu kau takkan ku lupa
Sematkanlah bingkisan rindu di kalbu.....



cikgu Aiza cakap:
Saat ni merindui kawan-kawan zaman sekolah..
rindu sesangat.
terutamanya jierah, yana, tehah..
owhh... kalolah bole ulang waktu..
:)