Followers

Monday, September 27, 2010

besday belog sukasukisakan

salam...udah lama tak update ini belog..
kui3...
almaklumat la kan,
lappy kite xder..:(
bile la nak baik..
huwaaaaa....

sob...sob...

heheh...
ok..ok...
back to da topic k..

ni hah...nak cakap pasal besday belog nim...
hihiih...
disebabkan entry pertama,
bertarikh,

February 10, 2007,

so saye menetapkan bahawa belog saye lahir pada tarikh tu..
hihiih..
xsabo nak sambut besday dgan belog..
muwaaaaaaaaaaaaaahh..
shayunk kat belog...


Thursday, September 23, 2010

bile dah lame x bersenam

huwaaaaaaa...

sangat sakit ini kaki..
huhhu..
teng-teng punyer pasal...
dah lame xmain lompat2, tetibe melompat..
hahakz...


Friday, September 17, 2010

aku terpaksa, kau memaksa...





Sayu rasenyer apabila terpaksa pergi meninggalkan mu disini,
bukan aku tak sayang,
bukan aku tak cinta...

TAPI...

Aku terpaksa pergi meninggalkan mu,
Aku akan balik ke Tanjung Malim tanpa kau disisi,
hati terasa sayu mengenangkan esemen yang bertimbun-timbun,

ahhh.... aku terpaksa,

maafkan aku sayang ku...
tenanglah kau disana wahai sayang.. :(
2 bulan aku akan menderita mengenangkanmu sayang..
kamo tidak lagi dapat membantuku menyiapkan esemen-esemenku..

waaaaaaaaaaaaaa...kenapa tyme2 genting begini kamo ditimpa musibah...??

kenapa??? why???


waaaaaaaaaaaaaa...
lappy.....shayunk kat kamo....

nnt dengan ape aku nak buat esemen,??
kalo CC tu free xpe gak,
ni bukan bole dapat free, ape yg aku dapat hanyelah "virus"
free2 je aku dapat virus dalam pen drive..


huhhuu...
pape pown, harap2 xbnyak la sangat esemen yang akan datang..
coz esemen skrg pown tak siap agi...waaaaaaaaa



kisah munyet n harimau

haha.. siyes chomel...


Sunday, September 5, 2010

harap maaf

belog ini dlam proses pengubah suaian..hihihi..tenkiu..

Friday, September 3, 2010

SLIP SEMAKAN PENDAFTARAN KURSUS SEMESTER 1 SESI 2010/2011

di'Copy' daripada belog MPP UPSI. untuk smua kengkwan yang tidak lagi mengetahui hal ini...


SLIP SEMAKAN PENDAFTARAN KURSUS SEMESTER 1 SESI 2010/2011

Perhatian kepada semua mahasiswa/i Universiti Pendidikan Sultan Idris.

Anda DIWAJIBKAN untuk mengambil slip semakan pendaftaran kursus Semester 1 Sesi 2010/2011 di FAKULTI MASING-MASING mengikut maklumat seperti berikut:

Tarikh slip boleh diambil --> 2 September 2010 hingga 1 Oktober 2010
Denda bermula --> 4 Oktober 2010

Anda DIWAJIBKAN menyemak pengesahan pendaftaran kursus tersebut dan sebarang pembetulan perlu segera dimaklumkan ke Bahagian Hal Ehwal Akademik (Unit Pendaftaran)/Fakulti.

Kegagalan anda berbuat demikian akan menyebabkan anda didenda dengan kadar RM5 sehari.

Sekiranya tiada sebarang perubahan dibuat oleh pelajar selepas tempoh yang telah ditetapkan pendaftaran kursus tersebut dianggap betul dan sahih untuk tujuan peperiksaan dan pengijazahan.

Sebarang KEGAGALAN anda untuk mengambil dan mengesahkan pendaftaran kursus yang diambil boleh menjejaskan urusan peperiksaan anda. Sebarang kecuaian adalah di bawah tanggungjawab anda.

Sumber : Bahagian Hal Ehwal Akademik (Unit Pendaftaran)

selamat hari raya



Berlalu ramadhan fajar syawal menjelma
Muslimin muslimat menyambut hari raya

Takbir dilaungkan,tahmid dibacakan
Sebulan puasa telah disempurnakan

Diucapkan selamat hari raya.

Selamat hari raya...


-------------------------------------------


salam....
:)
pekabo semua?sihat??
hihih..

di kesempatan ini saya nak mintak maaf bnyak2 kepada sesiapa yang pernah saya sakiti,
terutamanya kepada ibu bapa dan ahli keluara saya...
"orang mintak maaf sesangat kalo ade terkecik hati dengan org"

kepada kengkawan seperjuangan ku, yang sama2 belajar di sekolah rendah yang sama,
main sama-sama, selamat hari raya saya ucapkan.
ampunkan kesalahan daku sekiranya ada..:)

buat kwan2 sekolah menengah, hajirah,sh.liyana, tehah dan tidak lupa juga kepada kazenku, ayuni, selamat hari raya...:)

buat teman di DESSO, selamat berjuang juga daku ucapkan kepada kalian semua..


buat kawan serumah, Alin, Siah, Fiza, Dayah, dan Nieza, berhati-hati semasa beraya..
:) jangan lupa bawak kue raye bnyak2 tau..
hihihi..selamat hari raya, ampun dan maaf juga dipinta daripada kalian semua...

buat semua guru-guru yang pernah mengajarku,
TERIMA KASIH CIKGU...
dan selamat hari raya..

buat semua bakal-bakal guru di UPSI ini juga,
saya ucapkan, selamat menyambut hari lebaran...


~berhati-hati dijalan raya okei semua???ada faham????