Followers

Monday, May 12, 2008

Anugerah Terindah Yang Pernah ku Miliki

Assalamualaikum..huuh..hari nie dah dapat tau dah tajuk lagu (Anugerah Terindah Yang Pernah ku Miliki) yang selalu cikgu buka dalam kelas CB (Character Building)...Thanx tO ayuni(geO kosmo KKb) cOz bagi tau tajuk lagu nie...huhh...windu la lak kat CB6.. hihii...Cikgu Hanif n Cikgu Zaza, cikgu yang paLing cOol skali..sanggup jadi mcm budak tadika,main macam2..thanx to bOth of u, kerana menampilkan yang terbaik dalam diri saya...(~_^)..


thanx sangat2...buat ahli kumpulan "OrgiL juniOr" (sepul, azie, arol, ab, mimie, zura, ajim, venot,) n "happy" (afiQ, aisyah, ina, farul, arol, zan, simOn, lih yin[buddy]), semOga kOrang pOwn gumbira duduk kat CB6 tu ekk...



EnjOY!!! (*_~)



Melihat tawamu,


Mendengar senandungmu,


Terlihat jelas dimataku


Warna - warna indahmu


Menatap langkahmu


Meratapi kisah hidupmu


Terlihat jelas bahwa hatimu


Anugerah terindah yang pernah kumiliki


Sifatmu nan s’lalu


edakan ambisiku


Tepikan khilafku


Dari bunga yang layu


Saat kau disisiku


Kembali dunia ceria


Tegaskan bahwa kamu


Anugerah terindah yang pernah kumiliki


Belai lembut jarimu


Sejuk tatap wajahmu


Hangat peluk janjimu




1 budak mengomen:

Aizatul Akmal said...

anugerah terindah yg pernah ku miLki...