Followers

Friday, September 9, 2011

kekonfiusan tahap sipoot


Disebabkan simkad Salamfone baru jumpe (lama betol die bersembunyik), so ni kali pertama duk kebek mende ni, ingat nak pakai nombo ni sebab enset bnyak sangat (belagak je bunyik,padahal 3310 jerk)..
Ingat esok nak p 7-11 nak p topap,
tetibe terkompius lak...
die tulis mcm ni masa duk check baki..

Next recharge to be done on or before 09-08-2011

Erk...maksudnyer, kedit kite tamat pada 09-08-2011 ke, perkhidmatan tu tamat pada 09-08-2011?
waaaaa...wa ni kompius orangnyer..
kang kalo dah beli kad reload,
xpepasal membazir je sebab dah xbole gune simkad tuh...
tapi mase on sim tu,
ade je tulis Salamfone kat atas tu..
pahtu, mase bukak kat web dia.
dia kate
deactive..
erkk...adoi..kompius..
xreti...


Nak tanya pemberi nombo ni kang,
takot kene marah lak..
Aishh..sayang betol la nombo nih...

Erk...kalo xde sape sudi membantu,
xpe larh...

akhir kata...
Janji wa ada Salamfone, lu ada?

hahha...


0 budak mengomen: