Followers

Wednesday, August 3, 2011

Epi buzday Akmal





Seorang pendengar Radio Sinaran fm.. Sedang menelefon DJ tersebut di konti radio..
Pendengar : Hello radio sinaran fm?
Penyiar : Betul dengan siapa sy berckp ni?
Pendengar : Saya Azmi, boleh request tak ?
Penyiar : Boleh... Azmi mahu request apa ?

Pendengar : Tolong putarkan Azan Maghrib bang!! Dah lapar nih.

-------------------------------------------------------------

hahah...

Ade2 je la orang zaman sekarang ni kan...

ehem..dikesempatan ini saye ingin mengucapkan epi buzday buat yang tercinta iaitu Nur Aizatul Akmal binti Zulkifli yang ke 21 tahun dengan harapan, sihat2 selalu yer...

Nak tau sape Nur Aizatul Akmal binti Zulkifli tu???

Ngeh3... saye la...


Mekasih kepada ibu dan ayah sbb melahirkan dan membesarkan kite sehingga sekarang. Mendidik dan memberi kite makan. Menyiapkan makan pakai kite sampai sekarang. memberi segala apa yang kite mintak walopon mende tu tak logik.. Mekasih jugak sebab belikan joran walaupun pakai hanya berapa minggu.. Mekasih jugak sebab masak makanan yang sedap2 sampai kite boleh jadi mcm ni.. mekasih jugak sebab bagi adiah kat kite...

uhhuuu...

Mekasih juga tak teringga buat suma kawan2 yang wish kesejahteraan dunia dan akhirat untuk saye..


Mekasih jugak buat BFF saye Nor hajirah bt Mohd sbb wish dan bagi adiah kat saye.. ^_^

untuk pengetahuan kamo2 yang membaca entry ni, beliau(jierah) adelah kawan yang saye kenal n baek sejak kami pom 1 agi auu...Beliau berkongsi bulan yang same ngan saye, dan besday dia selang sehari je ngan saye..Kalo nak tau kisah mcm ne kami bertemu, bace la entry kat belog jierah. KLIK SINI


mekasih jugak buat kazen2 saye sbb dieorang buat sumthing menggunakan adobe photoshop untuk saye..mekasih ayuni,naziha,didi..


Terima kasih kepada semua yang memeriahkan wall saye di febuk.. :)

Selamat berpuasa kepada semua...

Sayang kOrang..

:)

4 budak mengomen:

ayuni zafira said...

same2..nk print tp printer xde dakwat kaler..he3...

fArAh nAbiLA said...

mekma selamat hari jadi maa..hehehe semoga success slalu

Anonymous said...

Selamat Menyambut Hari Lahir yang Ke-21 Semoga Dipanjangkan Umur dan Sihat Selalu

sukasukisakan said...

terima kasih Anon.. :) Semoga kamu pon sihat2 selalu disana.. :)