Followers

Friday, December 2, 2011

Khas buat perempuan itu


Salam..

entry ni saya nak tujukan kepada seseorang tau.
tapi saya tak nak mention nama dia kat sini..
sebab saya nak dia sendiri yang print screen post saya ni letak kat belog dia..
saya suka sangat bila belog dan komen saya ni di print screen oleh mereka-mereka yang PENGECUT..

SUKA SANGAT.. :)

TAHNIAH juga kepada saudari kerana menjadi PENGECUT..

SAYA SUKA KAT KAMU sebab KAMU PENGECUT macam ANAK AYAM.


Khas untuk kamu yang PENGECUT:

1. kamu ni pandai sangat mengata orang, boleh tak kamu insaf dan renung dalam2 diri kamu tu?? adakah kamu tu perfect sangat??
2. Mulut kamu bau macam longkang, saya rasa la kan, longkang tu wangi lagi daripada mulut kamu.. siyes..xtipu..
3. Umur dah tua, tapi perangai macam budak2. tapi bukan mcm budak biasa tapi mcm budak diseleksia.seswai sangat wak.

Mekasih sebab jadi PENGECUT...Awak...





Cikgu Aiza cakap:

Xpernah rase SERONOK macam ni sebab orang main pas2 lak komen yang ditujukan untuk dia..
haha..
PENGECUT.!
mengata dulang paku serpih, kata orang die yang lebeyh..
bla la pompuan...


6 budak mengomen:

bakawali said...

cool lah... nnt cepat tua mcm ibu..

AreNieZa said...

lepas geram betol kawan aku nih..

SukaSukiSakan said...

@bakawali :huhhuu... awet muda.. :P
@AreNieZa : hahaha..aah..geram wes..

Anonymous said...

hentam jup cukup2

SukaSukiSakan said...

ngah hentam la nih...

aRiEn said...

hehehhehe...
bebudak jerrr kome ni...
cool babeh..
;D